Nighthawk yö (14/08/2015)
Category: Kartat
Distance: 12.65 km
Time: 83:27
Average HR: 179
Maximum HR: 196
Vikasta lähtöryhmästä niin K-pisteelle viitoituksella oli ruuhkaa. En halunnut uhrata liikaa voimia rynnimällä eteenpäin vaan odottelin, että metsässä pääsee ohi.
K-1 juoksin pienessä ryhmässä alkumatkan, muut lähtivät itään polkua. Rastille tulin yksin.
1-2 omaa työskentelyä, koska en nähnyt ykkösellä leimanneiden selkiä. Rastinotossa hieman epävarmuutta, mutta muut toi rastille.
2-3 alku olisi pitänyt mennä etelään polulle, mutta puskin suoraa. Siinä takkiin noin 20sek. Rastinotto muita peesaillen.
3-6 letkassa koko ajan hereillä. Vitosen hajonta ei ollut yllätys, viisto takarinne.
6-7 kaikki muut kaarsivat itään ja länteen lähti vain pari valoa, joten putkipätkä alkoi. Reitinvalinnasta en ollut heti varma niin piti ottaa pari kävelyaskelta ja sen jälkeen kinnata muita kiinni. Hajonnut letka kasaantui kun polulta hypättiin metsään, yhteensä n 10 miestä.
7-13 putkipätkää. Kasin jälkeen olin tiukilla. Takana olevat valot alkoivat putoamaan ja edessä oleviin tuli pieni ero. Kartta rullalle ja kinnasin suolle kiinni. 12. tullessa muut empivät, joten pääsin letkan keulaan. Pitkänvälin reitinvalinnassa luotin porukan voimaan, rastinottoon taas kärkipäähän ja letka venyi taas tiheikkö ylämäessä.
13-maali koko ajan odotin hajontaa ja olin skarppina vetämässä letkaa. Itsellä painoi, mutta muillakin oli raskaat jalat.
Kokonaisuutena raskas ja vaativa kisa. Yhtä vaikeaa korkeintaan SM-yössä, jos sielläkään. Yhteislähdöllä sujui, yksin olisi ollut pitkä pitkä latu. Painoi seuraavana päivänä jaloissa
Show comments (0)
 
Nighthawk yö (14/08/2015) Nighthawk yö (14/08/2015)